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TG03 - Shoring, Buttress, Excavation, etc.
RFQ Questions - As of 2/18/2010

Question
Number

Question
Submission

Date Question Response
33 2/16/2010 Section 2.11 Project and Personnel Experience requires the shoring wall 

construction must be one of the three listed methods.  Can a trench cutting system 
employing a totally engineered backfill method, be allowed as equal to one of the 
three listed methods?  This excavation method utilizes a system capable of cutting 
through steel and insitu rock and the noted debris expected to be encountered 
during the shoring wall construction.  The system creates rectangular panels 
during the excavation process.

No, alternate technologies may not be submitted during the qualification process.  
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